Primary tabs

  En engasjert talentsøker søkes – Talent Acquisition Specialist

  Category: Human Resources
  City: Oslo, Oslo, Norway
  Position ID: J1120-1772
  Employment Type: Full Time

  Position Description

  Ønsker du å jobbe med rekruttering til et av landets sterkeste teknologiske fagmiljøer? Med ambisjoner om fortsatt vekst søker vi en dedikert Talent Acquisition Specialist som kan identifisere aktuelle kandidater, ta kontakt og holde dialog med dem, og profilere CGI Norge som en attraktiv arbeidsgiver. Med andre ord, du får en avgjørende rolle for CGI Norge innen rekruttering og employer branding.

  CGI er en av verdens ledende IT-leverandører og i Norge er vi representert med 750 ansatte fordelt på 8 lokasjoner i Norge. CGI tror på ideen om at vi kommer lenger hvis vi trives når vi jobber sammen. Hver dag bygger vi opp hverandre og våre kunder, samt vår virksomhet. Alle ansatte har også muligheten til å dele suksessen vi skaper sammen ved å delta i CGIs aksjekjøpsprogram. På denne måten kan vi alle ha nytte av selskapets overskuddsdeling - kundenes og selskapets beste vil være alles beste.

  Dette er oppgavene som venter deg:
  Du vil ha en tett dialog med ledere om rekruttering i forskjellige forretningsområder, og være ansvarlig for å optimalisere og publisere annonser og være involvert i sosiale mediekampanjer. I CGI ønsker vi å ansette de dyktigste fagspesialistene innen IT, og de er ettertraktet i markedet. Derfor bruker vi mye av tiden på aktiv søk og kontakte kandidater.

  Rollen innebærer stort personlig ansvar og mulighet for personlig utvikling. Som Talent Acquisition Specialist vil du være en del av vårt norske rekrutteringsteam, og vil samarbeide tett med rekrutteringsteamet i Skandinavia. Sammen med resten av rekrutteringsteamet kjører vi sentrale tiltak for å markedsføre den gode arbeidsplassen vi har og om oss som arbeidsgiver.

  Kvalifikasjoner for å lykkes i denne rollen:
  Vi ser etter deg som har erfaring med rekruttering innen IT, for eksempel fra en rolle som rekrutterer eller researcher i et rekrutteringsselskap eller fra en intern rekrutteringsorganisasjon. Kort oppsummert, du er vant til å jobbe med søk/headhunting og være proaktiv i din kontakt med kandidater.

  Ellers ser vi for oss at du har høyere utdannelse, og som person er du sosial, strukturert og grundig, og du liker kombinasjonen av å jobbe både strategisk og operativt, og du trives i en rådgivende rolle der administrasjon er en naturlig del av arbeidet. Har du erfaring med employer branding, er det en fordel.

  Ettersom rollen innebærer daglig kommunikasjon med ledere, kolleger, og kandidater på norsk og engelsk, er det et naturlig krav at du behersker norsk og engelsk både muntlig og skriftlig.

  Vi kan tilby deg:
  Som ansatt i CGI får du ta del av et sosialt fagmiljø der kunnskapsdeling, kompetanseutvikling og personlig vekst er i fokus. Vi tilbyr derfor muligheten til å bli med på en rekke sosiale aktiviteter, kurs, sertifiseringer, og faglige arrangementer. Det er også muligheter for å delta på interne fagkvelder, workshops med mer – her er det mye å engasjere seg i! Er du opptatt av idrett så har vi flere bedriftsidrettslag med organisert trening.
  Vi tilbyr selvfølgelig også konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheten til å bli medeier i CGI gjennom vårt unike aksjesparingsprogram.

  Er dette stillingen for deg? Ikke nøl med å søke.
  Klikk på "I’m interested" på denne siden og send oss din CV og evt. noen ord om deg selv.
  Søknader behandles fortløpende.

  Har du spørsmål til stillingen, så er det bare å ta kontakt:
  Rekrutteringsansvarlig: Christopher Hodkin, mobil: 928 11 507

  What you can expect from us

  Build your career with us.

  It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

  At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

  Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

  Learn more about CGI at www.cgi.com.

  No unsolicited agency referrals please.

  CGI is an equal opportunity employer.