Primary tabs

  Teknisk supportkonsulent - Business Central-prosjekter

  Category: Service Desk / End User Services
  City: Oslo, Oslo, Norway
  Position ID: J1120-1020
  Employment Type: Full Time

  Position Description

  Vi søker deg med sterk interesse for Microsoft-teknologi og teknisk support!
  CGI leverer innovative løsninger innenfor digitalisering, teknologi, og nye forretningsmodeller i Norge og er verdensledende innen transformasjon av innovasjon, informasjon og teknologi til stor suksess for våre kunder. CGI er til stede i 40 land med 78 000 ansatte, hvorav 900 i Norge fordelt på 10 lokasjoner.

  CGI tror på ideen om at vi kommer lenger hvis vi trives når vi jobber sammen. Hver dag bygger vi opp hverandre og våre kunder, samt vår virksomhet. Alle ansatte har også muligheten til å dele suksessen vi skaper sammen ved å delta i CGIs aksjekjøpsprogram. På denne måten kan vi alle ha nytte av selskapets overskuddsdeling - kundenes og selskapets beste vil være alles beste.

  Den digitale revolusjonen skaper nye muligheter for våre kunder som forbedrer driften sin, dermed skaper det et behov for flere talenter i CGI Norge. Vi ser derfor etter en «CI/CD Ansvarlig» (continous integration, continous deployment) for våre største Business Central prosjekter. Noe teknisk støtte knyttet til forvaltning av øvrige kunder må også påregnes.

  I stillingen som «CI/CD Ansvarlig» vil du ha det overordnede ansvaret for avdelingens/prosjektets prosesser og flyt, fra design, planlegging og styring i Azure DevOps, via kildekodekontroll med GIT og DevOps, til test og release.

  Nøkkel-verktøy for rollen inkluderer:
  - Azure DevOps
  - Git
  - Powershell
  - Microsoft SQL Server
  - Docker
  - Windows

  Dette er ikke en applikasjonsutviklerrolle, men forståelse for systemutvikling og skripting er viktig. Kompetanse innenfor Business Central er nyttig, men ikke avgjørende, da opplæring vil bli gitt.

  Ønsket bakgrunn/erfaring:
  - Mastergrad fra universitet eller høgskole innen IT og/eller teknologi
  - Kjennskap og/eller erfaring innenfor oppgitte teknologiverktøy
  - Gode norsk og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

  Den vi søker er en effektiv, strukturert og løsningsorientert person som evner å arbeide selvstendig med egne ansvarsområder. Du har en positiv tilnærming til din jobb, samtidig som du er imøtekommende, profesjonell, og tillitsvekkende i din relasjon og dialog med våre kunder.

  Vi kan tilby deg:
  Som ansatt i CGI får du ta del av et sosialt fagmiljø der kunnskapsdeling, kompetanseutvikling og personlig vekst er i fokus. Vi tilbyr derfor muligheten til å bli med på en rekke sosiale aktiviteter, kurs, sertifiseringer, og faglige arrangementer. Det er også muligheter for å delta på interne fagkvelder, workshops med mer – her er det mye å engasjere seg i! Er du opptatt av idrett så har vi flere bedriftsidrettslag med organisert trening.
  Vi tilbyr selvfølgelig også konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheten til å bli medeier i CGI gjennom vårt unike aksjesparingsprogram.

  Er dette stillingen for deg? Ikke nøl med å søke.
  Klikk på "I’m interested" på denne siden og send oss din CV og evt. noen ord om deg selv.

  Har du spørsmål til stillingen, så er det bare å ta kontakt med oss:
  Avdelingsleder: Arild Liahagen, mobil: 98 22 28 36
  Rekrutteringsansvarlig: Christopher Hodkin, mobil: 928 11 507

  Skills

  • Enterprise Resource Planning

  What you can expect from us

  Build your career with us.

  It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

  At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

  Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

  Learn more about CGI at www.cgi.com.

  No unsolicited agency referrals please.

  CGI is an equal opportunity employer.