Primary tabs

  Support-konsulent til September BI

  Category: Digital Customer Experience
  City: Oslo, Oslo, Norway
  Position ID: J1120-0458
  Employment Type: Full Time

  Position Description

  Vi har lyst til å bli best på support, og vi trenger deg på laget!

  September BI AS er en del av CGI Norge og til sammen er vi 900 medarbeidere fordelt på 10 lokasjoner i Norge. September BI har suksess som leverandør av Business Intelligence-løsninger til handelsbedrifter og har mange av Skandinavias mest kjent detaljandelskjeder på kundelisten. Les mer om oss her: https://www.septemberbi.no/

  Sammen med CGI leverer vi innovative løsninger innenfor digitalisering, teknologi, og nye forretningsmodeller i Norge og er verdensledende innen transformasjon av innovasjon, informasjon og teknologi til stor suksess for våre kunder. CGI tror på ideen om at vi kommer lenger hvis vi trives når vi jobber sammen. Hver dag bygger vi opp hverandre og våre kunder, samt vår virksomhet. Alle ansatte har også muligheten til å dele suksessen vi skaper sammen ved å delta i CGIs aksjekjøpsprogram. På denne måten kan vi alle ha nytte av selskapets overskuddsdeling - kundenes og selskapets beste vil være alles beste.

  Den digitale revolusjonen skaper nye muligheter for våre kunder som forbedrer driften sin, dermed skaper det et behov for flere talenter i CGI Norge. Vi ser derfor etter en selvstendig og kundeorientert Business Intelligence-supportkonsulent som vil jobbe med støtte, drift og kontinuerlig forbedring av våre kundeløsninger. Stillingen vil ha et særlig ansvar for å videreutvikle og forvalte supportfunksjonen, og sikre at kundene våre opplever supportfunksjonen som effektiv. Løsningene er utviklet på Microsoft sin egen plattform.

  Har du kompetanse eller erfaring på noen av disse områdene vil vi gjerne høre fra deg:
  -+2 års erfaring med Microsoft BI verktøy og/eller drift av disse
  - Forretningsforståelse, sterke kommunikasjonsevner og en god serviceinnstilling
  - Erfaring med leveranser av ERP eller BI løsninger, hos kunde eller leverandør er en fordel

  Vi kan tilby deg:
  Som ansatt i September BI og CGI får du ta del av et sosialt fagmiljø der kunnskapsdeling, kompetanseutvikling og personlig vekst er i fokus. Vi tilbyr derfor muligheten til å bli med på en rekke sosiale aktiviteter, kurs, sertifiseringer, og faglige arrangementer. Det er også muligheter for å delta på interne fagkvelder, workshops med mer – her er det mye å engasjere seg i! Er du opptatt av idrett så har vi flere bedriftsidrettslag med organisert trening. Vi tilbyr selvfølgelig også konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheten til å bli medeier i CGI gjennom vårt unike aksjesparingsprogram.

  Er dette stillingen for deg? Ikke nøl med å søke.
  Klikk på "I’m interested" på denne siden og send oss din CV og evt. noen ord om deg selv.

  Har du spørsmål til stillingen, så er det bare å ta kontakt med oss:
  -Avdelingsleder: Thomas Walter van Deurs på, mobil: 92 44 44 99
  -Rekrutteringsansvarlige: Christopher Hodkin, mobil: 928 11 507 eller Ingrid Tønnessen Bergstøl, mobil: 90 66 27 52

  Skills

  • Norwegian

  What you can expect from us

  Build your career with us.

  It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

  At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

  Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

  Learn more about CGI at www.cgi.com.

  No unsolicited agency referrals please.

  CGI is an equal opportunity employer.