Data Engineer

Category: Analytics and Emerging Digital Technologies
City: Oslo, Oslo, Norway
Position ID: J1119-2347
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI søker nå etter flere Data Engineers som kan bistå våre kunder med omfattende digitaliseringsprosesser!

Som Data Engineer i CGI vil du bli del av Nordens ledende miljø innen Business Intelligence og Information Management. Her får du delta i spennende prosjekter og jobbe med store nasjonale og internasjonale kunder hos en av verdens største uavhengige leverandør av tjenester innen IT og forretningsprosesser. Vi er på jakt etter deg som har en genuin interesse for mulighetene og verdiene ny teknologi tilbyr, og som klarer å se styrkene og svakhetene til kundene våre og hjelpe dem med å ta de rette beslutningene som gir merverdi og et konkurransefortrinn. Høres dette ut som noe for deg? Bli en del av vårt team!

Your future duties and responsibilities

Din arbeidshverdag:
Som Data Engineer i CGI får du jobbe med spennende prosjekter og store, anerkjente kunder både nasjonalt og internasjonalt. Du vil jobbe i team ute hos ulike kunder på prosjektbasis, der du får ta i bruk både ny og etablert teknologi i interessante oppdrag. Oppdragene har fokus på rådgivning, analyse, design, utvikling og kvalitetssikring av Analytics og Business Intelligence-løsninger. Du vil sette deg inn i kundens utfordringer og levere innovative tekniske løsninger som gir kunden økt forretningsverdi. Videre vil du sikre en helhetlig brukeropplevelse på tvers av brukerflate, og vil jobbe i agile team med kunder og kollegaer for å tilrettelegge for innovasjon.

Required qualifications to be successful in this role

Vi søker deg som kjenner deg igjen i flere av følgende punkter:
• Relevant utdannelse på bachelor- eller mastergradsnivå, innen IT/teknologi.
• Erfaring med ETL fra teknologier som Informatica, BO Data Services eller lignende.
• En genuin interesse for Business Intelligence / Information Management.
• God forståelse for forretningsprosesser, og for hvordan teknologi kan bidra til å forenkle
disse.
• God kunnskap om datavarehusløsninger og hvordan disse løsningene kan gi økt
forretningsgevinst.
• Gode kommunikasjonsferdigheter på både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Den vi søker etter har gode samarbeidsevner, og er interessert i å dele kunnskap med kunder og kollegaer. Du jobber analytisk, strukturert og nøyaktig med ditt arbeid, og er både omstillingsdyktig og løsningsorientert i møte med kunder. Videre er det også viktig at du er serviceinnstilt og evner å sette kunden i fokus.

Vi har en inkluderende kultur der vi jobber godt sammen og deler kunnskap med hverandre og kunder. Du får engasjerte kollegaer som alltid stiller opp, ikke bare overfor kunder. Noen dager er like og andre forskjellige, og da må vi kunne omstille oss og løse utfordringer som dukker opp. I likhet med deg er vi analytiske, strukturerte og nøyaktige i arbeidet, enten vi jobber alene eller i team.

Vi gir deg:
• … en trygg arbeidsplass i vekst, med gode utviklingsmuligheter både faglig og
karrieremessig.
• … et sterkt fagmiljø som legger vekt på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling.
• … et godt arbeidsmiljø med flere sosiale arrangementer i løpet av året.
• … varierte og interessante arbeidsoppgaver.
• … en organisasjon der du blir sett og har muligheten til å påvirke.
• … konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.
• … et gunstig medeierskap i selskapet.

Som ansatt i CGI får du muligheten til å være med på å utvikle morgendagens løsninger sammen med kompetente og hyggelige kollegaer i et av verdens største IT-selskaper. Vi har mange spennende kunder som våger å tenke nytt og ønsker å investere i fremtidens muligheter. Søk CGI i dag!

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.