Seniorkonsulent Master Data Management

Category: Analytics and Emerging Digital Technologies
City: Oslo, Oslo, Norway
Position ID: J1119-2346
Employment Type: Full Time

Position Description

Ønsker du å bistå kunder med den digitale overgangen? Har du en interesse for løsninger og verktøy som bygger på teknologier som Microsoft, SAP, Informatica, IBM, Tableau, Alteryx, Cloudera og Data Robot? Vi søker nå etter seniorkonsulenter og arkitekter innen Master Data Management, og vil ha DEG med på laget!

Your future duties and responsibilities

Vi i CGI har som mål å hjelpe våre kunder med å utnytte informasjon for å ta de riktige beslutningene som gir verdiskaping og konkurransefortrinn. Vi er nå på utkikk etter dyktige medarbeidere som er genuint opptatt av den forretningsmessige verdien ny teknologi har, og som har evne og vilje til å gi kunden råd og komme med forslag til løsninger som hjelper dem å nå målene sine. Som seniorkonsulent/arkitekt i CGI vil du få muligheten til å delta i spennende prosjekter med fokus på rådgivning, analyse, design, utvikling og kvalitetssikring av Analytics og Business Intelligence-løsninger. Du vil sette deg inn i kundens utfordringer og levere innovative tekniske løsninger som gir kunden økt forretningsverdi. Videre vil du sikre en helhetlig brukeropplevelse på tvers av brukerflate, og vil jobbe i agile team med kunder og kollegaer for å tilrettelegge for innovasjon

Required qualifications to be successful in this role

Våre nye kollegaer kjenner seg igjen i flere av følgende punkter:
• Høyere utdanning på bachelor- eller mastergradsnivå, innen teknologi eller økonomi.
• God kjennskap til MDM-løsninger og hvordan disse gir grunnlag for økt forretningsgevinst
(arkitekt).
• Erfaring med IT som styringsverktøy.
• Ønskelig med kompetanse innen; Azure Data Factory, Power BI, Azure Stream Analytics,
Azure Databricks, Azure Analysis Services, Azure Data Lake, Common Data Service, Azure
Event Hub, Azure Logic App, Azure Functions, Azure SQL Data Warehouse og/ eller
Denodo.
• Gode norsk og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.

Den vi søker etter har gode samarbeidsevner, og er interessert i å dele kunnskap med kunder og kollegaer. Du jobber analytisk, strukturert og nøyaktig med ditt arbeid, og er både omstillingsdyktig og løsningsorientert i møte med kunder. Videre er det også viktig at du er serviceinnstilt og evner å sette kunden i fokus.

Vi kan tilby deg:
• … et sterkt fagmiljø som legger vekt på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling.
• … en trygg arbeidsplass i vekst, med gode utviklingsmuligheter både faglig og
karrieremessig.
• … et godt arbeidsmiljø med flere sosiale arrangementer i året.
• … varierte og interessante arbeidsoppgaver.
• … en organisasjon der du blir sett og har muligheten til å påvirke.
• … konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.
• … et gunstig medeierskap i selskapet.

Som ansatt i CGI får du muligheten til å være med på å utvikle morgendagens løsninger sammen med kompetente og hyggelige kollegaer i et av verdens største IT-selskaper. Vi har mange spennende kunder som våger å tenke nytt og ønsker å investere i fremtidens muligheter. Vi har en inkluderende kultur der vi jobber godt sammen og deler kunnskap med hverandre og kunder. Du får engasjerte kollegaer som alltid stiller opp. I likhet med deg er vi analytiske, strukturerte og nøyaktige i arbeidet, enten vi jobber alene eller i team.

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.