Analytics-konsulent

Category: Analytics and Emerging Digital Technologies
City: Oslo, Oslo, Norway
Position ID: J1119-1739
Employment Type: Full Time

Position Description

Liker du å jobbe med data for å bidra til verdiskapning?

Da kan du være den vi ser etter!

I CGI har vi som mål å hjelpe våre kunder med å utnytte sitt potensial gjennom bruk av moderne teknologi. Avdeling, Analytics, tilbyr tjenester innen analyse, innsikt, arkitektur og dataplattform, og vi arbeider på prosjekter med bruk av egnede teknikker som blant annet inkluderer maskinlæring, kunstig intelligens, datamodellering og/eller semantisk teknologi. Vi er spesialister på helhetlig innsamling og forvaltning, prosessering og analyse av både små og store datamengder, samt anvendelse og formidling av den uthentede informasjonen. Vi har store ambisjoner om å bygge videre på vår avdeling innen avansert analyse, og søker derfor flere dyktige kolleger som vil bidra til å styrke vårt fagmiljø.

Your future duties and responsibilities

Vær en faglig ekspert!
Som en del av vår avdeling, Analytics, vil du få muligheten til å være en faglig ekspert for våre kunder. Hos kunden vil du vil enten jobbe som en del av et team eller som selvstendig konsulent. Du kan ellers få muligheten til å bidra på tverrfaglige prosjekter og på tvers av organisasjonen, blant annet i samarbeid med våre eksperter innen SW/HW løsningsutvikling, Business Intelligence og IoT.

Som konsulent hos oss vil du ha store utviklingsmuligheter, både personlig og faglig. Dette får du gjennom kurs- og kompetanseplaner, sertifiseringer, og ikke minst utfordrende arbeidsoppgaver. Hos oss vil du bli en del av et uformelt og sosialt arbeidsmiljø med fag i sentrum. Våre konsulenter har lang erfaring og kompetanse innen ulike felt, og deler gjerne dette med deg via interne kurs eller andre faglige arrangementer hos oss. Gjennom året arrangeres det også fjellturer, Hackatons, idrettslag, lønningstreff med mer. Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjesparingsprogram. Bli en del av et godt sosialt fellesskap hvor faglig utvikling står i sentrum!

Litt om arbeidet vi leverer til våre kunder:
I Analytics-avdelingen arbeider vi med en rekke interessante kunder innen privat og offentlig sektor. Prosjektene bidrar til å løse ulike forretningsmessige behov og benytter ulike teknikker for å understøtte løsningene. Teknikkene vi bruker inkluderer bl.a.: bilde-, video- og tekstanalyse, maskinlæring med stemme- og ansiktsgjenkjenning. Vi bruker også signalbehandling og -analyse, samt generell analyse av tekstinformasjon og strukturerte/semistrukturerte data.

For tiden jobber vi også med tidsserier for å avsløre problemer og feil på avansert teknisk utstyr, automatisert og intelligent saksbehandling, samt løsninger for risikobasert analyse for å prioritere nærmere inspeksjoner, avsløre svindel og misbruk av tilgangsrettigheter til sensitive data.

Required qualifications to be successful in this role

Våre søkere kjenner seg igjen i flere av følgende punkter:
- Høyere utdanning innen IT/informatikk/teknologi.
- Minimum tre års arbeidserfaring etter studier innen avansert analyse/data science, gjerne i
kombinasjon med systemutvikling, eks. Java og .NET.
- Bidratt i etablering av verdikjede for data og/eller analyse av data på moderne skybaserte
dataplattformer, f.eks. Azure/AWS.
- Erfaring med Cloud/Hybrid/On premise dataplattformer, eks. Azure, AWS og Google.
- Kjennskap til smidige metoder.
- Bransjeerfaring og/eller produktspesifikk kompetanse.

Samtidig er det en fordel om du har erfaring med ...:
- å innhente, transformere, prosessere og koble data mot ulike type databaser
- å klargjøre og tilrettelegge data
- rapporteringsløsninger, datavisualiseringsverktøy og/eller sluttbrukerapplikasjoner som eks.
Power BI, SPSS, SAS EG/VI og Tableau.
- arbeid fra konsulentvirksomhet.

Vi er på utkikk etter deg som har et ønske om å jobbe bredt, og i skjæringspunktet mellom IT og forretning. Du trives med å kartlegge og definere muligheter i samråd med kunden, og å jobbe selvstendig eller i team for å levere gode løsninger og bidra til verdi. Som person ser vi for oss at du har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både muntlig skriftlig. Du har høy gjennomføringsevne og engasjement for faget ditt.

Vil du vite mer?
For mer informasjon om stillingen kan du gjerne sende oss en mail på jobb@cgi.com.

Vi ser frem til å motta din søknad!

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.