Seniorrådgiver Endringsledelse

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
City: Oslo, Oslo, Norway
Position ID: J0819-1890
Employment Type: Full Time

Position Description

Er du rådgiveren som skal hjelpe våre kunder med vellykkede endringsprosesser?

I CGI har vi som mål å hjelpe våre kunder med å utnytte sitt potensial gjennom bruk av moderne teknologi. Vi vet at det å ha fokus på individer og organisasjoner er en kritisk suksessfaktor for å lykkes med å ta steget inn i fremtiden. Avdeling Digital strategi og transformasjon (DST) bidrar til dette arbeidet, og sammen med våre kunder arbeider vi for å mobilisere organisasjonen, samt sikre vellykket og varig endring. For å kunne møte en betydelig økning i etterspørsel og for å bygge videre på vår strategiske satsning innen endringsledelse, søker vi nå en ny seniorrådgiver innen endringsledelse.

Få muligheten til å påvirke!
Som seniorrådgiver i avdeling DST får du muligheten til å lede et team av juniorrådgivere og bidra til å videreutvikle vår satsning innen endringsledelse. Avdelingen tilbyr tjenester innen strategiutvikling, transformasjons- og endringsledelse, systemimplementering, samt prosjekt- og programledelse. Hos oss vil du arbeide med oppdrag hos store offentlige og private virksomheter, og du vil i tett samarbeid med kunden sørge for at ønskede effekter oppnås og vedlikeholdes over tid. Vår nye rådgiver vil være den operative endringsleder i systeminnføringsprosjekter eller strategiprosjekter.

Den vi søker, kjenner seg igjen i flere av følgende punkter:
- Mastergrad innen økonomi, ledelse og organisasjonspsykologi og/eller IT. Lang erfaring kan kompensere for høyere utdanning.
- Minimum fem års arbeidserfaring innen endrings- og omstillingsarbeid.
- Erfaring fra konsulentvirksomhet eller tilsvarende.
- Du er gjerne sertifisert innen endrings- og prosjektledelse, eks. PROCI, Prince2, PMI eller tilsvarende.
- Du har kjennskap til smidige metoder.
- Gode kommunikasjonsevner på norsk, både skriftlig og muntlig.

Det en forutsetning at du har forståelse for teknologi og digitalisering, og mulighetene dette gir for verdiskapning for våre kunder. Som rådgiver er du en relasjonsbygger med gode kommunikasjonsevner, samtidig som du er analytisk og løsningsorientert.

Vi kan tilby deg ...
En utfordrende og spennende rolle i et selskap og avdeling i vekst. Hos oss får du muligheten til å ta en sentral rolle i den videre oppbyggingen av avdelingens satsning på endringsledelse. Vi er opptatt av at våre medarbeidere skal trives hos oss og kunne utvikle seg gjennom å ta sertifiseringer, delta på konferanser osv., eller gjennom vårt fagforum Center of Excellence som går på tvers av landegrensene. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjesparingsprogram. Bli en del av et godt sosialt fellesskap hvor faglig utvikling står i sentrum!

Vil du vite mer?
Ta kontakt med Richard Roness, Director Digital Strategy and Transformation, på tlf. 404 01 145 eller e-post: richard.roness@cgi.com

Vi behandler søknader fortløpende, og aktuelle kandidater vil kontaktes i løpet av kort tid.
Søknadsfrist: Snarest

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.