Teknisk driftskonsulent

Category: Service Desk / End User Services
City: Oslo, Oslo, Norway
Position ID: J0719-0091
Employment Type: Full Time

Position Description

I avdeling Card utvikler, leverer og drifter vi vårt egenutviklede produkt, CGI PayPartner360. CGI PayPartner360 er et komplett kort- og betalingssystem med funksjonalitet for autorisasjon, innsamling av finansielle transaksjoner, fakturering og betaling, samt håndtering av lojalitetsprogrammer. I over 30 år har vi levert betalingsløsninger- og tjenester til våre kunder, både nasjonalt og internasjonalt. CGI PayPartner360 leveres til Retail, Finans og Fuel-markedet. Vi jobber kontinuerlig med å levere de beste tjenestene til nye og eksisterende kunder slik at vi kan møte våre kunders behov rundt konkurranse, bedragerihåndtering, kostnadsbesparelse og økte markedsandeler.

Your future duties and responsibilities

Om rollen
Som vår nye driftskonsulent vil du ha ansvar for drift og teknisk forvaltning av virksomhetskritiske applikasjoner, gjerne i Docker eller Unix, eller drift av API’er ut mot kunde. Du vil få muligheten til å delta i forbedringsarbeid rundt rutiner, prosedyrer og scripts, samt jobbe aktivt for å identifisere muligheter for automatisering og effektivisering. Sammen med teamet vil du ha ansvar for å håndtere feil og ikke-planlagte hendelser. Du vil samtidig ha en sentral rolle i ulike prosjekter som eksempelvis test av ny programvare for våre kunder. Videre vil rollen fordre at du er i dialog med både kunde og kolleger for å kunne løse problemer eller saker på en effektiv måte. Ansvaret inkluderer også rapportering, dokumentasjon og oppfølging.

Rollen som driftskonsulent er en spennende stilling i et team med masse energi, svært god fagkompetanse, mye humor og stor takhøyde. Ønsker du å utvikle deg i verdens femte største IT-selskap så har vi gode karrieremuligheter for akkurat deg! I CGI får du en arbeidsplass med spennende kunder og prosjekter der du kan sparre med faglig sterke kolleger, samtidig som du kan dele av din kunnskap og hjelpe andre. Du får utviklingsmuligheter både faglig og karrieremessig med nasjonale og internasjonale kunder. Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjesparingsprogram. Bli en del av et godt sosialt fellesskap hvor faglig utvikling står i sentrum!

Required qualifications to be successful in this role

Vår nye driftskonsulent kjenner seg igjen i flere av følgende punkter:
• Du har gjerne høyre utdanning innen IT/teknologi/ingeniør/elektronikkfag, men lang
erfaring kan kompensere for høyere utdanning
• Erfaring med SQL og shell scripting
• Erfaring med applikasjonsdrift på Unix, Linux og/eller Docker
• Du har gjerne erfaring med eller forståelse for Java og/eller Python
• Det er ønskelig med kjennskap til ITIL-prosesser, samt change-/incident-/ og problem
management
• Det er en fordel om du har kjennskap til standard for informasjonssikkerhet innen
kortdata, PCI DSS

Vi trenger deg som er endringsorientert, proaktiv og positiv. Du har et ønske om en meningsfull jobb med interessante og krevende oppgaver i et miljø der du både vil kunne jobbe selvstendig og som del av et større team. Det en forutsetning at du har god teknisk forståelse, engasjement for faget ditt, og som ønsker å utvikle deg videre alene og sammen med teamet ditt. Du må ha evne å jobbe effektivt og selvstendig med komplekse problemstillinger, samtidig som du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner på norsk.

Vil du vite mer om stillingen?
For mer informasjon ta kontakt med avdelingsleder, Jon Erik Krogh, på e-post:
jon.erik.krogh@cgi.com eller via telefon 907 43 221

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.