Systemutvikler på jakt etter nye spennende utfordringer?

Category: Development/Engineering
City: Haugesund, Rogaland, Norway
Position ID: J0619-2336
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI Utility har en egen produktportefølje som videreutvikles og utvides hele tiden. Våre kunder er primært netteier og leverandører i kraftbransjen, men vi har også internasjonale prosjekter. Som et globalt selskap har vi et godt støtteapparat i ryggen med tilgang til ny teknologi og løsninger fra hele verden, selv om vi jobber lokalt.

CGI Utility har lang fartstid og har vært etablert i Haugesund i over 40 år. Utviklingsavdelingen i Norge teller nesten 50 stykker hvorav de fleste er i Haugesund. Vi har også ressurser i Sarpsborg, Tønsberg, Tallin og Bangalore.
Vi ser etter deg som elsker å lære og med interesse for gode produkter. Du har jobbet noen år som utvikler, gjerne med erfaring fra utvikling og forvaltning.
Du kan jobbe enten i Haugesund, Tønsberg eller Sarpsborg.

Arbeidsoppgaver
• Design, utvikling og feilretting av programvare
• Delta i interne og kunderettede utviklingsprosjekter, fra idé til forvaltning
• Planlegge, designe og utvikle IT systemer i tett samarbeid med kunder og kollegaer
• Back End / Front End / Full Stack

Det er en fordel om du har erfaring med programmering i ett av følgende språk Java/GoLang/Vue/React/JavaScript, og kjennskap til relasjonsdatabaser eller NOSQL, samt REST-API. Men aller viktigst er din innstilling og dine personlige egenskaper.
Vi trenger deg som har:
• Minimum 2 års erfaring
• Høyere relevant utdanning
• Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevne
• Jobber godt i team, men tar samtidig ansvar for egne oppgaver
• Trives med stadig å tilegne deg ny kunnskap, både funksjonelt og teknologisk
• Er løsningsorientert og kvalitetsbevisst, med god evne til å holde tidsfristene
• Du samarbeider godt med andre for å finne den gode, enkle løsningen i et komplekst systemlandskap og gjennomfører det
• Du tar initiativ og er resultatorientert

Hos oss får du utfordrende arbeidsoppgaver i et meget godt arbeidsmiljø, både faglig og sosialt. Vi benytter smidig utviklingsmetodikk med kontinuerlige leveranser, og vurderer nye rammeverk og teknologier løpende. Du vil bli en del av ett ledende team i rask utvikling som brenner for å levere produkter vi kan være stolte av.

Ta gjerne kontakt for en uformell prat, eller send en kort søknad m/CV og fortell oss hvem du er og hvorfor dette høres spennende ut! Søknader vurderes løpende.

Kontaktinformasjon:
Odd Andreas Simonsen, Director, mobil: 474 13 959, email: odd.simonsen@cgi.com
Tone Strømseng, Director, mobil: 982 26 599, email: tone.stromseng@cgi.com

Dette er et selskap utover det vanlige:
Suksess i CGI kommer fra talent og engasjement fra våre medlemmer. Vi løser utfordringer som et team og høster gevinstene i form av vekst i selskapet – og lønnsom verdistigning i aksjespareprogammet for våre medlemmer.

Som medlem av CGI:
• Får du en rekke fantastiske kolleger: Vi ønsker å skape et miljø hvor du trives og har handlekraft.
• Kan du bli medeier i CGI: Du får mulighet til å være medeier gjennom vår unike aksjespareplan og deltar dermed å bygge fremtiden for vårt firma.
• Har du en jobb som betyr noe: Du får mulighet til å jobbe med store lokale og globale kunder fra ulike næringer i utfordrende prosjekter som har en reell innvirkning på vår fremtid.
• Får du en god balanse mellom arbeid og privatliv: Du vil kunne ha fleksibilitet i arbeidsdagen som gjør hverdagen enklere å organisere.
• Kan du ta vare på deg selv og andre: Vi har mange muligheter til å ta vare på egen helse, samt bidra til samfunnet rundt deg.
• Får du uendelige muligheter til å vokse og utvikle deg: Ved CGI kan du utvikle din karriere som fagekspert, eller om du vil gå i retning mot lederstillinger. Det er opp til deg å få vår fulle støtte - opplæring, veiledning, selvlæring, nye prosjekter, coaching - for å utvikle deg til det du vil være.

Om arbeidsgiveren
CGI er verdens femte største uavhengige leverandør av tjenester innen IT- og forretningsprosesser. Med 74 000 medarbeidere i 40 land (nærmere 800 i Norge), og CGI leverer en portefølje av ende-til-ende løsninger innen avanserte IT- og forretningskonsulenttjenester, systemintegrasjon og utsetting av IT- og forretningsprosesser. CGIs modell med kundenærhet, et globalt leveransenettverk og egne løsninger bidrar til at kundene hurtigere oppnår resultater og bidrar til deres digitale transformasjon.
Les mer på www.cgi.com

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.