Primary tabs

  Teknisk konsulent søkes til markedsledende løsning innen Workforce Management

  Category: Service Desk / End User Services
  City: Oslo, Oslo, Norway
  Position ID: J0121-0361
  Employment Type: Full Time

  Position Description

  Den digitale revolusjonen skaper nye muligheter for våre kunder som forbedrer driften sin, dermed skaper det et behov for flere talenter i CGI Norge. Vi ser derfor etter en engasjert Teknisk konsulent som ønsker å jobbe med en markedsledende løsning innen Workforce Management. Er du en person som ønsker utfordringer og som alltid ser etter gode løsninger? Er du i startfasen av din karriere og ønsker en lærerik utvikling i et ledende IT-selskap? Da er denne stillingen utmerket for deg.

  Din arbeidshverdag som Teknisk konsulent i CGI Norge:
  WinTid er en markedsleder innen Workforce Management (WFM) med hundrevis av installasjoner i det nordiske markedet. Løsningen omfatter timeregistrering, prosjektfordeling og bemanning, og er svært fleksibel. Som Teknisk konsulent hos oss vil du hovedsakelig arbeide med teknisk support rettet mot våre WinTid-kunder. Du vil stå ansvarlig for mottak og håndtering av saker i vårt supportsystem, samt arbeide med å løse saker og problemstillinger, både i team og selvstendig. Stillingen innebærer også installasjoner og oppgraderinger av løsningen for våre kunder.

  Den vi søker kjenner seg igjen i flere av følgende punkter:
  • Høyere utdannelse fra universitet eller høgskole innen IT og/eller teknologi. Relevant
  arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. Nyutdannede oppfordres
  også til å søke.
  • God kompetanse på Windows desktop-miljøer og servere.
  • Gjerne noe kjennskap til SQL.
  • Erfaring med og interesse for problemløsning.
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.

  Den vi søker er en initiativrik person som liker å ta tak i problemstillinger og finne gode løsninger på problemer. Du har gode samarbeidsevner og trives som en del av et større team, samtidig som du mestrer å arbeide selvstendig med egne ansvarsområder. Du jobber analytisk, strukturert og nøyaktig med ditt arbeid, og er både omstillingsdyktig og løsningsorientert i møte med kunder. Videre er det også viktig at du er serviceinnstilt og evner å sette kundens behov først.


  Vi kan tilby deg:
  Som ansatt i CGI får du ta del av et sosialt fagmiljø der kunnskapsdeling, kompetanseutvikling og personlig vekst er i fokus. Vi tilbyr derfor muligheten til å bli med på en rekke sosiale aktiviteter, kurs, sertifiseringer, og faglige arrangementer. Det er også muligheter for å delta på interne fagkvelder, workshops med mer – her er det mye å engasjere seg i! Er du opptatt av idrett så har vi flere bedriftsidrettslag med organisert trening. Vi tilbyr selvfølgelig også konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheten til å bli medeier i CGI gjennom vårt unike aksjesparingsprogram.

  Arbeidssted:
  Helsfyr, Oslo.

  Er dette stillingen for deg? Ikke nøl med å søke!
  Klikk på "I’m interested" og send oss din CV og evt. noen ord om deg selv.

  Har du spørsmål til stillingen, så er det bare å ta kontakt med oss: Tommy Stensund, mobil 922 99 948 eller Christopher Hodkin, mobil: 928 11 507

  Skills

  • SQL

  What you can expect from us

  Build your career with us.

  It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

  At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

  Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

  Learn more about CGI at www.cgi.com.

  No unsolicited agency referrals please.

  CGI is an equal opportunity employer.