Frontend-utvikler

Category: Development/Engineering
City: Stavanger, Rogaland, Norway
Position ID: J0120-1175
Employment Type: Full Time

Position Description

Vi søker nå etter en dyktig frontend-utvikler. Er det deg?

CGI ble grunnlagt i 1976 og er verdens femte største uavhengige leverandør av tjenester innen IT- og forretningsprosesser. Med mer enn 77 000 medarbeidere over hele verden, leverer CGI en portefølje av ende-til-ende løsninger innen avanserte IT- og forretningskonsulenttjenester, systemintegrasjon og utsetting av IT- og forretningsprosesser. CGIs modell med kundenærhet, et globalt leveransenettverk og egne løsninger bidrar til at kundene hurtigere oppnår resultater og bidrar til deres digitale transformasjon.

I CGI har vi en egen avdeling som bistår kunder innenfor sektoren olje- og gass. De siste 20 årene har CGI opparbeidet seg verdifull kunnskap om rammebetingelser, programvareløsninger, problemer og forventninger innad i denne sektoren. På bakgrunn av stor etterspørsel av våre tjenester i avdelingen, søker vi nå etter en frontend-utvikler for å styrke vårt team ytterligere. Som vår nye utvikler vil du arbeide med design og videreutvikling av de mest brukte verktøyene benyttet på norsk kontinentalsokkel.

Vi kan tilby deg ...
... en spennende rolle i en avdeling i vekst. Som medlem i CGI får du ta del av et sosialt fagmiljø der kunnskapsdeling, kompetanseutvikling og personlig vekst er i fokus. Vi tilbyr muligheten til å bli med på en rekke sosiale aktiviteter, kurs, sertifiseringer og faglige arrangementer. Det er også muligheter for å delta på interne fagkvelder, workshops med mer – her er det mye å engasjere seg i! Vi tilbyr selvfølgelig også konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheten til å bli medeier i CGI gjennom vårt unike aksjesparingsprogram.

Den vi søker kjenner seg igjen i flere av følgende punkter:
• Bachelorgrad fra universitet eller høgskole innen IT/teknologi.
• 1-2 års erfaring med utvikling.
• Erfaring med JavaScript, HTML5 & CSS3, Angular.js 1.x. jQuery, Boostrap 2.3, JSON og REST.
• Gjerne også erfaring med JavaEE, Maven, GIT, SQL, JDBC/JQL/JPA og OpenText Content
Server, men ikke et krav.

Vi søker deg som brenner for design og utvikling av moderne teknologi. Du er en strukturert og planmessig person som er løsningsorientert og systematisk i ditt arbeid. Videre har du gode samarbeidsevner og trives godt med å jobbe i mindre team med andre mennesker. Ettersom arbeidet innebærer direkte kontakt med nasjonale og internasjonale kunder, er det også viktig at du har gode kommunikasjonsevner på både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

Vil du vite mer?
For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Director Consulting Services, Bryan Sia Nicholas, på mail: bryan.sia.nicholas@cgi.com eller på telefon: 909 33 982.

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.