CGI3R

Žiniasklaidos centras

Fennia pensijų draudimo fondas, įkurta 1882 metais Suomijos ne gyvybės draudimo įmonė, siekdama teikti klientų poreikius atitinkančias paslaugas, nuolat transformuoja savo verslą.

CGI padėjo vienai iš didžiausių Kanados viešojo transporto agentūrų reaguoti į pandemijos sukeltus verslo iššūkius, atkurti savo veiklą ir rasti naujų būdų teikti paslaugas.

This video describes briefly how CGI can help you accurately model the movement of people using crowd simulation to support physical distancing requirements and minimize future business disruption.

Trys organizacinių gebėjimų pramonės lyderiai turės padėti peržvelgti verslo iššūkius, kuriuos sukelia COVID-19

Siekdamos atgaivinti ekonomiką ir visuomenės gyvenimą daugelio šalių vyriausybės palaipsniui naikina apribojimus, įvestus per pirmąjį pandemijos krizės etapą. Verslo įmonių vadovai ruošiantis atkurti paslaugų teikimą klientams, turi prisiderinti prie naujų sąlygų – sukurti saugią darbo aplinką ir tokiu būdu užkirsti...

Dėl pandemijos Kanados piliečiai ir įmonės susidūrė su ekonominiais sunkumais. Kanados finansų ministerija kreipėsi į bankus ir finansines institucijas, skatindama juos lanksčiau reaguoti į sunkumus, klientams vykdant jų finansinius įsipareigojimus. Specialiosios Vyriausybės verslo skatinimo programos padidino poreikį naudotis bankų paslaugomis.

CGI padėjo „Carrefour“ kovo mėn. įvykdyti daugiau nei 1,5 mln. internetinių atsiėmimo užsakymų, naudojant „Drive“ paslauga