Kai dėl pandemijos mokyklos buvo laikinai uždarytos, daugelis tėvų, globėjų balansavo tarp nuotolinio dabo ir vaikų priežiūros, o mokytojai turėjo organizuoti nuotolinio mokymo užsiėmimus savo mokiniams. Žinodami apie iššūkius su kuriais susiduria tėvai ir padėti jų vaikams mokytis, CGI sukūrė interaktyvias „STEM@CGI At Home“ pamokas ir užduotis, kurias galima atlikti namie.

Ruošdami šiuos interaktyvius užsiėmimus stengiamės apimti visus STEM aspektus: programavimą, aplinkos tvarumą ir robotiką. Priklausomai nuo užsiėmimo temos Jums teks atlikti įdomias užduotis virtualioje arba realioje aplinkoje: sukurti specialiąją programą (bot), sumaketuoti žurnalą apie aplinkos apsaugą arba sukurti lenktynių žaidimą.

AUGINAME BŪSIMUS TALENTUS

CGI siekia pagerinti vietos bendruomenių narių technines ir verslo žinias – tai įmonės socialinės atsakomybės programos dalis. Manome, kad mūsų visų ateičiai labai svarbu auginti ir puoselėti jaunos kartos talentus. Vykdydami „STEM@CGI At Home“ iniciatyvą visame pasaulyje bendradarbiaujame su klientais, vietos mokymo įstaigomis ir valdžios institucijomis, ne pelno siekiančiomis ir bendruomenės organizacijomis, siekiame įkvėpti daugiau jaunų žmonių domėtis ir pradėti karjerą STEM srityje.

Pavyzdžiui, kartu su Cigna organizavome STEM stovyklą Amerikos kurčiųjų mokyklai, įgyvendindami „Dream Connectors“ programą, mūsų darbuotojai Prancūzijoje organizavo robotikos varžybas vaikams, o Indijoje sukūrė technologijų laboratoriją žmonėms su regos negalią. Mūsų programų tikslas – padėti įgauti technologinių žinių ir kompetencijų jų neturintiems visuomenės nariams, o, taip pat norint sudaryti visiems visuomenės nariams vienodas galimybes, skatinti moterų susidomėjimą technologijomis, padėti įgyti reikalingas technines žinias ir kompetencijas etninių mažumų atstovams, žmonėms su negalia ir nepalankiose ekonominėse sąlygose atsidūrusiems asmenims.

REGULIARIAI PATEIKIAME NAUJŲ UŽSIĖMIMŲ MEDŽIAGĄ

Mes reguliariai atnaujiname „STEM@CGI At Home“ medžiagą ir papildome ją naujomis pamokomis. Šios pamokos labiausiai tinka 6–14 metų moksleiviams, tačiau jos gali būti įdomios įvairaus amžiaus žmonėms! Apsilankykite „STEM@CGI At Home“ tinklalapyje ir parsisiųskite interaktyvių užsiėmimų medžiagą.

Respond. Rebound. Reinvent.

Pasikliaukite mūsų kartu su klientais sukurtais ir patikrintais sprendimais, kurie padės Jums šiuo sudėtingu laikotarpiu. Visos pandemijos krizės metu mūsų ekspertai iš daugiau nei 400 biurų pasitelkę mūsų pasaulinį kompetencijos tinkle ir sprendimus padės Jums reaguoti į precedento neturinčius iššūkius, atkurti verslą, atrasti naujus veiklos būdus. Esame įsipareigoję padėti jums ir bendruomenėms, kuriose gyvename ir dirbame. Apsilankykite cgi.com/3R ir sužinokite daugiau.