REC_Agile coach

Category: Project Management
City: Stockholm, Stockholm , Sweden
Position ID: J1019-1277
Employment Type: Full Time

Position Description

Vi vill göra våra tjänster synliga för interna kandidater så fort som möjligt. Det innebär dock att det kan vara så att tjänsten inte hunnit igenom hela vår godkännandeprocess för rekrytering. Skulle den inte bli godkänd dras den tillbaka.Beskrivning av tjänsten

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.seVi söker nu flera Agile Coach med minst 3 års erfarenhet till CGI Stockholms Banking team. Hos oss kommer Du att få arbeta tillsammans med några av de främsta kunderna och kollegorna i branschen. Du sätter kunden i fokus och söker alltid hitta den bästa lösningen. Du hjälper våra kunder med att driva det agila arbetet framåt och att säkerställa att teamen arbetar effektivt.

För oss är det viktigt att Du är en ledare som brinner för att sprida kunskap om agila principer, metoder och tekniker.

Dina arbetsuppgifterSom Agile Coach, kommer Du ansvara för hjälpa våra kunder med att driva det agila arbetet framåt och arbeta i uppdrag med fokus på digital transformation och strategisk IT. Du kommer att vara en del av vårt Stockholm Banking team och arbeta ute hos våra kunder med att leda och coacha kundens team eller våra egna leveransteam.I den här rollen kommer du att vara med och driva det agila arbetet framåt, medverka i förändringsarbete och leda och facilitera workshops och seminarier.

Är du den vi söker?

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna rollVi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:

• Du har relevant högskoleutbildning eller har förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt.

• Du har dokumenterad erfarenhet av agila arbetssätt och har bra kunskap om populära agila metoder.

• Du har tidigare varit Agile Coach, Scrum Master, Team Coach eller liknande.

• Du kan kommunicera på svenska och engelska på ett tydligt och konstruktivt sätt, både muntligt och skriftligt.För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga.

• Du har en god pedagogisk förmåga och är duktig på att förklara idéer och inspirera andra att prova nya sätt att arbeta på.

• Du har förmåga att skapa engagemang och delaktighet.

• Du är en pragmatisk problemlösare som fokuserar på att hitta effektiva lösningar framför att följa en given process.För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.

Mer om tjänsten

Heltid/deltid: Heltid

Placering: Stockholm

För mer information, vänligen kontakta: Susanne Stark, Director Consulting Services Banking, 076-077 45 43.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2019-12-31

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI

CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.Vad du kan förvänta dig av oss:

Global standartext – Går ej att ändra.Utveckla din karriär hos oss.Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills

  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Communication (Oral/Written)
  • SCRUM
  • Swedish
  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.