Miljötjänstkonsult

Category: Development/Engineering
City: Malmö, Göteborg, , Sweden
Position ID: J0620-1606
Employment Type: Full Time

Position Description

Vi vill göra våra tjänster synliga för interna kandidater så fort som möjligt. Det innebär dock att det kan vara så att tjänsten inte hunnit igenom hela vår godkännandeprocess för rekrytering. Skulle den inte bli godkänd dras den tillbaka.Beskrivning av tjänstenCGI utvecklar och levererar egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. Vår vision är att hjälpa medborgarna till ett mer hållbart samhälle. Tack vare vår starka position inom offentlig verksamhet bidrar vi till proaktiv verksamhetsutveckling, ökad effektivisering och produktivitet av välfärdssektorn inom IT, HR, ekonomi, välfärd/sjukvård, miljö och energisektorn.En av våra IP-lösningar som vi är väldigt stolta över är Business For Utilities Suite (BFUS) som är ett Kund-, Anläggnings- och Faktureringssystem för energi, vatten och miljötjänster. Vi utvecklar i BFUS innovativa och effektiva lösningar tillsammans med våra kunder för att bygga ett hållbart samhälle. I våra projekt och vår produktutveckling arbetar vi med den senaste, mest spännande och avancerade tekniken – såsom AI, Robotics och RPA.Vi behöver nu förstärka vårt team med en Miljötjänstkonsult och söker dig med stor teknisk kompetens och ett intresse för miljöfrågor.Framtida arbetsuppgifter

Då vår verksamhet finns inom olika delar av samhället kommer du som arbetar hos oss att få möjlighet till insyn i varierande verksamheter och kan bygga en bred kompetens. Som Miljötjänstkonsult hos oss blir du en del av ett team där du i olika uppdrag hjälper våra kunder att implementera, integrera och konfigurera vår lösning BFUS i kundens verksamhet. Genom att sätta dig in i kundens verksamhet får du en förståelse för hur vår IP-lösning behöver anpassas för att fungera optimalt med kundens övriga system, eller i vissa fall tredjepartssystem. Tjänsten innebär att vara länken mellan kunden och vårt eget utvecklarteam, ansvara för integrationer och specificera systemförändringar som utvecklar IP-lösningen.På CGI arbetar du på ett multinationellt företag med stora muskler, där vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter inom olika områden. Inom vår IP-verksamhet sker utvecklingen av våra lösningar huvudsakligen in-house och med egna resurser i Sverige och internationellt.Placeringsort för tjänsten är Göteborg eller Malmö.Är du den vi söker?

Den här tjänsten kräver en hög teknisk kompetens då vårt eget system ofta ska integreras med externa system. Vi söker därför dig som har en examen från en relevant högskoleutbildning såsom tex Data- och Systemvetenskap. Då rollen innebär många kundkontakter bör du vara en person som har ett utåtriktat sätt och trivas med olika typer av sociala kontakter. Du behöver ha förmåga att lyssna och förstå kundens problem och även se hur en lösning kan skapas. Du behöver ha en god skriftlig kommunikativ förmåga så att de förstår hur deras uppdrag ser ut och att vi på så sätt säkerställer en bra leverans till kunden.Då våra kunder finns inom områdena energi-, vatten- och miljö hoppas vi att du delar vårt intresse av att arbeta med hållbarhet och på så sätt bidra till att skapa ett bättre samhälle.Du talar och skriver god svenska och engelska. Tjänsten förutsätter att du har körkort.Vad vi erbjuder

På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklarPå CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.Vill du jobba tillsammans med oss ?

Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansökningstiden avslutas den 30 aug. Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att vända dig till Lars Andersson, Director BFUS, 031-7331363. Under semesterperioden kan det ta längre tid innan du får återkoppling kring processen. Från den 5 aug är vi tillgängliga om du har frågor kring tjänsten. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.Vad du kan förvänta dig av oss:

Glabal standartext – Går ej att ändra.Utveckla din karriär hos oss.Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Skills

  • SQL
  • Configuration Management
  • SQL Server
  • Communication (Oral/Written)
  • Swedish
  • English
  • Database

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.